Programma Yoga Festival Terschelling

Een duik in het duinmeer bij zonsopkomst. Volop ontdekken. Genieten van vele yoga vormen en workshops op het gebied van persoonlijke groei en bewust bewegen. Puur bewustzijn ervaren in een meditatie. Geïnspireerd zijn door één van de lezingen of liggend in het gras genieten van geweldige live muziek.


Het Yoga Festival heeft een veelzijdig en intiem festival programma, dat volop ontspanning, rust, plezier, avontuur, warmte, liefde, inspiratie en verbinding geeft.


Ruim 70 workshops per dag, 25 yoga vormen en circa 50 inspirerende docenten en muzikanten zijn er bijeen. Eén unieke yogasfeer aan zee om hun enthousiasme en inspiratie met jou te delen.


Een heerlijke plek aan zee om je hart te volgen. Te genieten van je liefde en wat je beweegt. Bekijk concept het programma van het 12e Yoga Festival op Terschelling.


Ontdekken


Het thema van het 11e festival is Ontdekken. Genieten van adembenemende workshops en een zee van ontspanning. Dit festival is de plek om je hart te volgen. Volop te ontdekken. Liefde, inspiratie en enthousiasme te delen.


Drie tot vijf dagen


Het hoofdprogramma is van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli 2018. De openingscirkel is op 29 juni om 17.30 uur. Deelnemers zijn van harte welkom om vrijdag vanaf 12 uur op het festivalterrein aan te komen. Wil je dit yogaweekend liever nog eerder beginnen? Dat kan! Op donderdag 28 juni is er een Voorprogramma met yoga workshops, een heerlijke vegetarisch festival menu en volop live muziek. En wil je deze heerlijke yogavakantie wat langer laten duren? Het naprogramma met workshops, festival menu en live-muziek gaat door tot maandag 2 juli 12.00 uur.


Het Festival Team


Het Yoga Festival Team bestaat uit circa 50 inspirerende yoga docenten en muzikanten uit binnen- en buitenland, die met enthousiasme hun liefde, kennis en ervaringen delen. Maak kennis met het Festival Team 2018.


Vele vormen van yoga


Het Yoga Festival op Terschelling is voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen en ontspannen genieten. Van klassieke Hatha yoga tot Acro yoga, van Iyengar tot Kundalini yoga, van Aerial tot yoga op een surfboard. Dit ontspannen festival aan zee met meer dan 25 yoga vormen en 70 workshops per dag geeft je alle gelegenheid om te ontdekken, te ervaren en verder te verdiepen. Bekijk het uitgebreide programmaboekje (PDF) voor meer informatie over de workshops. Ontdek wat je inspireert en waar je dieper in wilt duiken!


Hartverwarmende workshops


Docenten en muzikanten delen er hun inspiratie voor yoga, muziek, filosofie, dans, bewustzijn, massage, healing en meditatie. Unieke workshops met bijvoorbeeld yoga massage, Tantra filosofie, Ayurveda, de helende adem, TRE, Familie opstellingen en nog veel meer. Er zijn speciale workshops voor zowel mannen als vrouwen. Voor beginners en gevorderden. Voor het volledige overzicht van alle workshops kijk in het concept Programma schema 2018.


Geweldige live muziek


Dit festival is een geweldige plek om weg te dromen bij één van de live mantra en muziek sessies. Met de duinen, de zeelucht en de hoogstaande zon als decor. Artiesten als David Lurey & friends geven tijdens dit gehele weekend live muziek sessies. Of puur genieten van een klassiek meditatief Indiaas concert met Heiko Dijker & gerenommeerde musici uit India. Op Zaterdag avond is er een speciaal voor het Yoga Festival 2018 gecomponeerde Ecstatic Dance Feest met betoverende artiesten onder de sterrenhemel. En zelfs op de boot terug van 17.30 uur op zondag is er live muziek. Yoga Festival Terschelling is vanaf het begin tot op het laatst een prachtige reis, die verbindt. Ontdek, beleef en maak dit mee.


Speciaal kinderprogramma


Je kinderen op een speelse manier kennis laten maken met yoga? Dit kan op Yoga Festival Terschelling. Yoga beoefenen, dansen, tekenen, ontspannen en samen plezier maken. Dit festival is een geweldige plek voor kinderen om te ontdekken en te groeien. Met een workshop Ouder en kind yoga, het Verteltheater of een Avonturen tocht. Meer ontdekken, lees verder over het kinderprogramma.

   
© Stichting Yoga Festival Terschelling 2017 | info@yogafestival.info | Contact