Praktisch

Het One with Nature weekend is van vrijdag 24 tot zondag 26 juni 2022 op Camping de Kooi. Op vrijdag om 17.30 uur begint het hoofdprogramma. 

Voorprogramma: op donderdag 23 juni is er vanaf 17.30 uur een ontspannen voorprogramma met yoga, live muziek en heerlijk eten. Op beide dagen ben je al welkom vanaf 13 uur!

Prijs

Deelname is € 279,- (inclusief btw en toeristenbelasting) voor het hoofdprogramma:

  • deelname aan de workshops* van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag
  • genieten van alle live muziek
  • twee overnachtingen op het One with Nature kampeerterrein (eigen tent)
  • maaltijden: ontbijt (za+zo), lunch (za+zo) en diner (vr+za), fruit en onbeperkt Yogi Tea
  • huurfiets en bagagevervoer op het eiland
Deze prijs is exclusief:
  • het voorprogramma vanaf 23 juni 2022.
    Deelname aan het voorprogramma op donderdag en vrijdagmorgen is  € 99,- inclusief verblijf op de camping, workshops, huurfiets, diner op donderdag, ontbijt en lunch op vrijdag. 
  • de huur van een piramidetent en/of slaap(lucht)mat. De huur van deze gehele tent is € 90,- en van de slaapmat € 5,- ongeacht het aantal verblijfsdagen. Lees hieronder meer informatie over deze huurtent.
*alleen voor Sup yoga geldt een kleine eigen bijdrage

Verblijf

Deelnemers kunnen overnachten in een accommodatie naar keuze. Zo verblijft ca. 95% van de deelnemers in een eigen of gehuurde tent op het One with Nature terrein. Ook is het mogelijk om in één van de nabij gelegen hotels of pensions te verblijven. Kijk bij veelgestelde vragen of www.vvvterschelling.nl voor beschikbare accommodaties.

Piramidetent en slaapmat huren

Het is mogelijk om een mooie sportieve piramidetent te huren, die bij aankomst al is opgezet. Dit betreft een stevige dubbeldakstent, die maximaal geschikt is voor 3 volwassenen of 2 volwassenen plus 2 kinderen. De huurder bepaalt zelf om deze tent eventueel te delen met andere deelnemer(s) van het festival. De huur is een vast bedrag en wordt niet berekend op basis van hoeveel personen er in verblijven. Het is tevens mogelijk om een zichzelf opblaasbare slaapmat te huren (zie de prijs hierboven). Wil je een tent of een slaapmat huren, geef dit dan aan op het Inschrijfformulier.

Verblijven in een luxe safaritent

Heb je interesse om in een luxe safaritent van Camping de Kooi te verblijven? Neem contact op met de camping voor beschikbaarheid, prijs en reservering. Deze tenten zijn snel volgeboekt!

One with Nature menu

Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd voor alle deelnemers. Dit speciale One with Nature menu is gezond, vegetarisch, overwegend biologisch en ayurvedisch van aard, rijk aan proteïne en vitamines. Ook is volop fruit en Yogi Tea inbegrepen.

Faciliteiten

Het kampeerterrein is voorzien van nieuwe sanitair gebouwen met warme douches, toiletten met wc papier, wastafels en een buitenwasbak. Met helder duinwater als drinkwater. Er is gratis WiFi aanwezig en voldoende gelegenheid om telefoons of andere elektrische apparaten op te laden. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor waardevolle spullen. Deze kunnen niet bewaard worden bij de organisatie. Vind hier: meer informatie en een checklist wat je het beste mee kan nemen.

Eiland belevenissen delen

Yoga heeft raakvlakken met andere vormen van bewegen, expressie, sport, dans, wandelen, lichaamswerk en muziek.Tijdens dit weekend kan je helemaal onderdompelen in een ontspannen yogasfeer aan zee. Genieten van de veelzijdigheid van yoga en workshops op het gebied van bewustzijn, persoonlijke groei, avontuurlijk en gezond leven!

Inschrijven en betaling

Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld en verstuurd, ontvang je direct een bevestiging per email met aanvullende informatie en factuur. Ter informatie: wij sturen geen betalingsbevestiging en adviseren je bankrekening te controleren of het deelnamebedrag is overgemaakt. Na betaling is je deelname definitief. Bij aankomst krijg je als bewijs van deelname een polsbandje. Draag dit zichtbaar.
 
Door inschrijving geef je aan om het deelnamebedrag tijdig te voldoen op bankrekening NL44 RABO 0115 2623 26 t.n.v. St. Yoga Festival te Haarlem. Indien tijdige betaling bezwaarlijk is, neem dan contact met ons op. Voor onze algemene voorwaarden kijk hier.
 
Het One with Nature yogaweekend is een intiem yogaweekend met ruimte voor maximaal 200 personen. Deelname gaat op volgorde van ontvangst van het inschrijfformulier en de betaling. Hoe eerder je inschrijft, des te lager de prijs en hoe groter de voorpret!

Meer informatie

Onder veelgestelde vragen en bij downloads vind je aanvullende informatie over het festival. Zijn er nog andere vragen of wil je even overleggen, neem dan contact met ons op.
© Stichting Yoga Festival Terschelling 2022 | info@yogafestival.info | Contact