Veelgestelde vragen

One with Nature programma

Laatste update (5 augustus 2021)
Het One with Nature yogaweekend van 3-5 september 2021 is verplaatst*, vanwege nieuwe overheidsmaatregelen

Deelnemers hebben een mail hierover ontvangen en kunnen het betaalde gebruiken voor het One with Nature weekend in 2022 of voor een yogavakantie of -weekend van Yoga Terschelling

Volgend jaar is het One with Nature yogaweekend van *24-26 juni 2022. Informatie hierover volgt op deze site. 

Wij vinden het jammer en kijken er naar uit om je te verwelkomen op Terschelling! 

Voor nu een mooie zomer gewenst! Namasté, Team Yoga Festival
 

 

 

 

 

Het One with Nature Yoga kampeerweekend is van 24 - 26 juni 2022, reserveer ook voor het voorprogramma vanaf donderdag 23 juni 2022. 
Informatie volgt nog op deze site.
Klik hier voor meer informatie over yogaweekenden of -vakanties.
Team Yoga Festival kijkt er naar uit je te verwelkomen op Terschelling!

 

 

Het One with Nature yogaweekend is voor velen een prima plek om alleen naar toe te komen, je zult zeker niet de enige zijn! Deelnemers zijn gemiddeld tussen de 25 en 60 jaar. Zowel in als buiten de workshops ontmoet je snel fijne mensen. Tijdens het eten schuif je aan lange tafels aan bij andere deelnemers. Wij creëren een warme plek volop mogelijkheden tot verbinding, waar niets moet en je volledig jezelf mag zijn. Voor vragen of als je graag iets wilt delen, kun je altijd terecht bij de informatietent.

Inschrijven is alleen mogelijk voor het gehele festival.

Nee, dit is niet nodig. Op het festival neem je deel aan de workshops van je keuze.

Ja, hoor van harte welkom! Er is een gevarieerd aanbod van yogalessen en speciale workshops voor zowel beginners als gevorderde deelnemers en docenten. In het programma zijn de niveau's van de lessen en workshops met een kleur aangegeven.

Verblijf

Je kunt je inschrijven voor het voorprogramma en aankomen op donderdag vanaf 13 uur. Het voorprogramma start om 16 uur.  Verblijf vanaf donderdag, inclusief workshops, diner, avondprogramma, ontbijt op vrijdag, voor € 95,- extra p.p.

Er wordt een vegetarisch menu geserveerd en dat is geschikt voor zowel mensen met een gluten- als zuivelallergie. Zodra je op het festival bent kun je je specifieke allergieen met de keuken bespreken. Ook kun je bijzonderheden alvast bij je inschrijving vermelden. 

 

Ongeveer 95% van de deelnemers verblijft in een eigen of gehuurde tent op de One with Nature plek op Camping de Kooi in Hee. Wil je in een luxe safaritent verblijven? Neem contact op met de receptie van Camping de Kooi, voor beschikbaarheid, prijs en reservering. 

Een stacaravan huren dichtbij het festival: Camping Cupido, daar zijn tevens stacaravans van particulieren te huur. Informatie over accommodatie nabij het dorp Hee, kijk bij de VVV Terschelling, Bungalowpark de Riesen of drie sterren hotel Bornholm. Voor een eenvoudige kamer zie de Cyprian en Stayokay. De deelnameprijs blijft hetzelfde, bij verblijf buiten het festival terrein. Je maakt tijdens het yogaweekend gebruik van de faciliteiten van de camping.

Eerst bij aankomst kan worden bezien of dit mogelijk is. Hoe eerder je aankomt hoe meer tijd en ruimte is om dit te bekijken!

Ja, de deelnameprijs is hetzelfde als voor deelnemers met een eigen tent. Kijk voor meer informatie over de camper-caravan actie op:www.caravanactieterschelling.nl. Met deze actie is de bootovertocht 50% goedkoper.

Op het festivalterrein zijn huisdieren niet toegestaan.

Bij het huren van een tent betaalt één persoon (de huurder) eenmalig de tenthuur. Het is aan de huurder met welke andere deelnemers de tent wordt gedeeld. Bij inschrijving is het niet nodig om de namen van deze personen aan ons door te geven. 

Het deelnamebedrag blijft hetzelfde. Je maakt tijdens het festival gebruik van de faciliteiten van de camping.

Inschrijving & betaling

Heb je betaald voor het Yoga Festival 2020 of 2021?

Je kan dit kosteloos meenemen naar het One with Nature weekend of als tegoed te gebruiken voor één van de andere weekenden en vakanties van Yogaterschelling. Je hebt hierover inmiddels van ons bericht gehad per e-mail. Eventuele vragen graag via het contactformulier stellen.


Desgewenst kan je het betaalde als tegoed gebruiken voor het Yoga Festival van 24-26 juni 2022 (informatie en programma hierover nog niet beschikbaar op de site) of voor één van de andere yogaweekenden en vakanties van Yogaterschelling. 

Maak s.v.p. het bedrag hiervoor aan ons over op rekening nr: NL44 RABO 0115 2623 26 t.n.v. St. Yoga Festival onder vermelding van je naam en wij zetten deze extra bestelling bij je naam erbij! Wij sturen geen bevestiging van deze extra bestelling. Indien je wilt weten of je betaling door ons is ontvangen, kijk op je bankinformatie. Indien gewenst kan je op het festival bij de ontvangst om een factuur van deze extra bestelling vragen.

Nee, het is voor de organisatie niet mogelijk om een korting te geven. Voor tarieven voor kinderen en jongeren kijk hieronder.

Ja, dit is mogelijk nadat de nieuwe contactgegevens aan ons zijn doorgegeven. Voor meer informatie m.b.t. annuleren zie de algemene voorwaarden.

Nee, bij aankomst wordt er gebruik gemaakt van een deelnemerslijst. Indien je wilt weten of je betaling door ons is ontvangen, check je eigen bankafschriften. De meeste recente informatie over het festival inclusief programma(boekje) vind je bij downloads.

Na inschrijving ontvang je per email een automatische bevestiging. Indien je deze niet hebt ontvangen, check s.v.p. eerst je spambox en neem dan contact met ons op.

Voor onze algemene voorwaarden kijk hier

Indien het overboeken van het gehele bedrag bezwaarlijk is, dan verzoeken wij je om binnen 7 dagen een
aanbetaling van € 125,- per persoon te voldoen. Kies dan bij betaling de optie: overboeken ipv ideal. Het restant ontvangen wij graag uiterlijk vóór 15 mei 2020 op bovenstaande rekening. 

Bij annulering zijn er annuleringskosten van toepassing, tenzij Stichting Yoga Festival per email heeft bevestigd dat het betaalde of een deel ervan kan worden gebruikt voor een ander yogafestival van de Stichting, een yogaweekend van Yogaterschelling of dat er sprake is van in-de-plaats stelling. Dit kan echter alleen nadat de volledige festivalprijs is voldaan. Aan deze afspraak kunnen door de Stichting voorwaarden worden verbonden, zoals het voldoen van administratie- en annuleringskosten.

De deelnemer kan zich voor aanvang van de yogafestival laten vervangen door een derde, mits hiervoor toestemming is gegeven door de Stichting. Aan deze toestemming kunnen voorwaarden worden verbonden, zoals het voldoen van administratiekosten. Het online verkopen van een festivalkaartje via sociale media en andere internet sites bijvoorbeeld via Facebook of Marktplaats is niet toegestaan.

Kinderen

Op het One with Nature weekend van 3-5 september 2021 is er geen kinderprogramma of -opvang. Het is een klein evenement met alleen een programma voor volwassenen. 

Zijn er vragen of wil je even overleggen, neem dan contact met ons op.

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2022 | info@yogafestival.info | Contact