Kinderprogramma

Je kinderen op een onvergetelijke kennis laten maken met yoga? Dat kan tijdens het Yoga Festival ! Net zoals voorgaande jaren is er een speciaal Kinderprogramma. Op een speelse manier yoga beoefenen geeft inzicht, verbindt en geeft veel plezier! En ondertussen heb je als ouder alle gelegenheid om zelf te genieten van één van de vele workshops. 

Kinderyoga in de kindertipi

Op zaterdag en zondag is er van 10.30 tot 12.30 uur Kinderyoga (4 -10 jaar) in de kinder tipi tent onder begeleiding van Sanne Bredt. Samen begroeten we de zon die ons licht en warmte geeft, doen we yogahoudingen, masseren, dansen en tekenen we. En ondertussen maken we heel veel plezier. Spelenderwijs ontdekken kinderen hun kwaliteiten, zelfvertrouwen, inzicht en kracht. Wat een avontuur!

Ouder & Kind Acroyoga

Op zaterdag van 15.00 tot 16.00 uur is er een Ouder & Kind (2,5 - 10 jaar) Acroyoga workshop onder begeleiding van Esther Hertog. Samen bewegen en vliegen geeft plezier en verbinding.

Kinderfeestje

Marjolein van Wijk geeft een Kinderfeestje op vrijdag van 19.00 -19.45 uur en zaterdag 16.00-17.00.

Samen mantra's zingen

Op vrijdag van 19.45 - 20.15 uur  mantra’s zingen voor kinderen, onder leiding van Eddy & Irene. Ouders zijn ook van harte uitgenodigd!

Creatieve workshops

Daarnaast zijn er bij de Crea tent verschillende creatieve workshops voor zowel volwassenen als kinderen. Dit geeft op een speelse manier reflectie, verbinding en plezier. 

Kinderyoga docenten:

Esther Hertog

Esther Hertog wordt vaak de Flying AcroYogi genoemd, omdat ze de hele wereld over vliegt om te ontdekken, spelen en AcroYoga les te geven.  Esther is gecertificeerd AcroYoga docent sinds 2010. AcroYoga is een samensmelting van Acrobatiek, Yoga en Thaise Massage. Esther: ‘Ik geloof dat iederéén kan vliegen’! Je krijgt heldere aanwijzingen en op een speelse manier word voorbereid op veilig basen, vliegen en vangen. Een van haar grote passies is AcroYoga Family. Sinds 2011 geeft zij speciale workshops voor ouders & kinderen met de focus op saamhorigheid, vertrouwen en een hechte band met elkaar. Meer informatie: www.flyingacroyogi.com

Sanne Bredt

Sanne Bredt geeft yoga aan kinderen (vanaf 2,5 jaar) en volwassenen via les, workshops en kinderyoga kampen. In de studio, op school, bij mensen thuis en waar mogelijk in de frisse lucht van park, bos of duin. Haar lessen zijn speels waarin de natuur en innerlijke kwaliteiten (zoals moed, dankbaarheid en creativiteit) belangrijk zijn. Ze wil met yoga kinderen begeleiden in balans te zijn, waardoor ze keuzes maken die goed voor henzelf en hun omgeving zijn. Om zo bij te dragen aan een positieve toekomst. Sanne en Corine geven samen de kinderyoga op het festival. Meer informatie: www.dekinderyogatuin.nl.

Marjolein van Wijk

Marjolein van Wijk, alias vertelfee Lievelein, heeft naast yoga een grote liefde voor verhalen. Zij is opgeleid door Saswitha. Samen met Zwaan zal Marjolein weer op het festival staan. Om een aantal fijne kinderfeestjes te geven waar van alles in te ONTDEKKEN is. Haar inspiratiebronnen zijn: verhalen! Ze volgt graag haar hart dat haar op prachtige plekken brengt, mooie inzichten en fijne ontmoetingen geeft. Naast yogalessen geeft Marjolein ook workshops waarbij ze een verhaal vertelt en het thema ervan koppelt aan een yogales. Marjolein, Sanne Bredt en Esther Hertog verzorgen het kinderprogramma op het festival. Meer informatie: www.zuiveryoga.com

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2018 | info@yogafestival.info | Contact