Praktisch

Yoga Festival Terschelling vindt plaats op Kampeerterrein de Kooi. Van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli is de 12de editie van dit jaarlijkse festival.

Deelnemers zijn van harte welkom om een dag eerder aan te komen of een dag langer te blijven. Op donderdag 28 juni en maandag 2 juli is er een ontspannen voor- en naprogramma met volop yoga, live muziek en heerlijk eten. 

Prijs

De Festivalprijs is € 250,- (inclusief btw en toeristenbelasting)

Dit is inclusief:

  • deelname aan de workshops* 
  • bijwonen van alle live optredens
  • twee overnachtingen op het festivalterrein (eigen tent)
  • maaltijden: ontbijt (za+zo), lunch (za+zo) en diner (vrij+za) en volop fruit en Yogi Tea
  • huurfiets en bagagevervoer op het eiland

Deze prijs is exclusief:

  • het voorprogramma op donderdag 28 juni en naprogramma tot en met maandag 2 juli 2018. De prijs voor deelname aan het voorprogramma op donderdag en vrijdagmorgen is  € 75,- en voor het naprogramma op zondagavond tot en met maandag € 60,-, inclusief verblijf, workshops, huurfiets, avondeten en ontbijt.
  • de huur van een piramidetent en/of slaap(lucht)mat. De huur van deze gehele tent is € 75,- , de huur van de slaapmat is € 5,-. Beide prijzen zijn ongeacht het aantal verblijfsdagen. Meer informatie hierover vind je onderstaand.

(*alleen voor Sup yoga en Aerial yoga geldt een kleine eigen bijdrage)

Verblijf

Deelnemers aan het festival overnachten in een accommodatie naar keuze. Zo verblijft ca. 95% van de deelnemers in een eigen of gehuurde tent op het festivalterrein. Ook is het mogelijk om in één van de nabij gelegen hotels of pensions te verblijven. Kijk bij veelgestelde vragen of www.vvvterschelling.nl voor beschikbare accommodaties.

Tent en slaapmat huren

Het is mogelijk om een mooie sportieve piramidetent te huren, die bij aankomst al voor je is opgezet. Dit betreft een stevige dubbeldakstent, die maximaal geschikt is voor 3 volwassenen of twee volwassenen plus 2 kinderen. De huur van deze gehele tent is € 75,- ongeacht het aantal verblijfsdagen en personen. De huurder van deze tent bepaalt zelf om deze tent wel of niet te delen met andere deelnemer(s) van het festival.

Het is bovendien mogelijk om een zichzelf opblaasbare slaapmat te huren. De prijs ervan is € 5,-, ongeacht het aantal verblijfsdagen. Wil je een tent of een slaapmat huren, geef dit dan aan op het Inschrijfformulier.

Eten en drinken

Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd voor alle deelnemers. Dit speciale festivalmenu is gezond, vegetarisch, overwegend biologisch en ayurvedisch van aard, rijk aan proteïne en vitamines. Ook is er volop fruit en Yogi Tea.

Faciliteiten

Het kampeerterrein is voorzien van nieuwe sanitair gebouwen met warme douches (€ 1), toiletten met wc papier, wastafels en een buitenwasbak. Met helder duinwater als drinkwater. Er is voldoende gelegenheid om telefoons of andere elektrische apparaten op te laden. Kijk hier voor meer informatie over de faciliteiten en wat tips over wat je het beste mee kan nemen.

Festival leven

Yoga geeft energie en ontspanning. Het heeft veel raakvlakken met andere vormen van bewustzijn, expressie, sport, dans, lichaamswerk, muziek en performance. Tijdens dit festival kan je helemaal onderdompelen in een ontspannen yogasfeer aan zee. Genieten van de veelzijdigheid van yoga en workshops op het gebied van bewustzijn, persoonlijke groei, avontuurlijk en gezond leven.

Inschrijven en betaling

De inschrijving voor het Yoga Festival 2018 is geopend. Nadat je het online inschrijfformulier hebt ingevuld en verstuurd, ontvang je direct een bevestiging per email met aanvullende informatie en factuur.

Door inschrijving geef je aan om de festivalprijs tijdig over te maken op bankrekening NL44 RABO 0115 2623 26 t.n.v. St. Yoga Festival te Oosterend op Terschelling. Indien tijdige betaling bezwaarlijk is, neem dan even contact met ons op. Voor onze algemene voorwaarden kijk hier

Al jaren is het festival weken voor aanvang volgeboekt. Hoe eerder je inschrijft, des te lager de prijs. Deelname geschiedt op volgorde van ontvangst van het inschrijfformulier en de betaling. Zolang het inschrijfformulier zichtbaar is op deze website, kan je inschrijven voor het Festival 2018.

Meer informatie

Onder veelgestelde vragen en bij downloads vind je aanvullende informatie over het festival. Zijn er nog andere vragen of wil je even overleggen, neem dan contact met ons op. We horen het graag!

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2018 | info@yogafestival.info | Contact