Veelgestelde vragen

Festival programma

Inschrijven is alleen mogelijk voor het gehele festival van 24 - 26 juni 2016.

Nee, dit is niet nodig. Op het festival neem je deel aan de workshops van je keuze.

Ja, hoor van harte welkom! Er is een gevarieerd aanbod van yogalessen en speciale workshops voor zowel beginners als gevorderde deelnemers en docenten. In het programma zijn de niveau's van de lessen en workshops met een kleur aangegeven.

Verblijf

Er wordt een vegetarisch menu geserveerd en dat is geschikt voor zowel mensen met een gluten- als zuivelallergie. Indien van toepassing vermeld op het inschrijfformulier bij bijzonderheden de voorschriften met betrekking tot je allergie, zodat de keuken op het festival hiermee rekening kan houden.

Ca. 95% van de deelnemers verblijft in een eigen of gehuurde tent op het festivalterrein. Voor meer informatie over accmmodaties nabij het festival kijk opwww.vvvterschelling.nl. Of kijk voor een kamer bij bed en breakfast de Cyprian enStayokay. Voor een bungalow in directe nabijheid van het festivalterrein, kijk bijvoorbeeld op vakantiepark de Riesen en vraag daarbij naar de festivalkorting van 10%. Voor de huur van een stacaravan in directe nabijheid van het festivalterrein kijk bijvoorbeeld bij Camping Cupido.

Eerst bij aankomst kan worden bezien of dit mogelijk is. Hoe eerder je aankomt hoe meer tijd en ruimte is om dit te bekijken!

Ja, de deelnameprijs is hetzelfde als voor deelnemers met een eigen tent. Kijk voor meer informatie over de camper-caravan actie op:www.caravanactieterschelling.nl. Met deze actie is de bootovertocht 50% goedkoper.

Op het festivalterrein zijn huisdieren niet toegestaan.

Bij het huren van een tent betaalt één persoon (de huurder) eenmalig € 75. Het is aan de huurder met welke andere deelnemers de tent wordt gedeeld. Bij inschrijving is het niet nodig om de namen van deze personen aan ons door te geven.

Het deelnamebedrag blijft hetzelfde. Je maakt tijdens het festival gebruik van de faciliteiten van de camping.

Inschrijving & betaling

Maak s.v.p. het bedrag hiervoor aan ons over op rekening nr: NL44 RABO 0115 2623 26 t.n.v. St. Yoga Festival onder vermelding van je naam en wij zetten deze extra bestelling bij je naam erbij! Wij sturen geen bevestiging van deze extra bestelling. Indien je wilt weten of je betaling door ons is ontvangen, kijk op je bankinformatie. Indien gewenst kan je op het festival bij de ontvangst om een factuur van deze extra bestelling vragen.

Nee, het is voor de organisatie niet mogelijk om een korting te geven. Voor tarieven voor kinderen en jongeren kijk hieronder.

Ja, dit is mogelijk nadat de nieuwe contactgegevens aan ons zijn doorgegeven. Voor meer informatie m.b.t. annuleren zie de algemene voorwaarden.

Nee, bij aankomst wordt er gebruik gemaakt van een deelnemerslijst. Indien je wilt weten of je betaling door ons is ontvangen, check je eigen bankafschriften. De meeste recente informatie over het festival inclusief programma(boekje) vind je bij downloads.

Na inschrijving ontvang je per email een automatische bevestiging. Indien je deze niet hebt ontvangen, check s.v.p. eerst je spambox en neem dan contact met ons op.

Voor onze algemene voorwaarden kijk hier

Bij annulering zijn er annuleringskosten van toepassing, tenzij Stichting Yoga Festival per email heeft bevestigd dat het betaalde of een deel ervan kan worden gebruikt voor een ander yogafestival van de Stichting, een yogaweekend van Yogaterschelling of dat er sprake is van in-de-plaats stelling. Dit kan echter alleen nadat de volledige festivalprijs is voldaan. Aan deze afspraak kunnen door de Stichting voorwaarden worden verbonden, zoals het voldoen van administratie- en annuleringskosten.

De deelnemer kan zich voor aanvang van de yogafestival laten vervangen door een derde, mits hiervoor toestemming is gegeven door de Stichting. Aan deze toestemming kunnen voorwaarden worden verbonden, zoals het voldoen van administratiekosten. Het online verkopen van een festivalkaartje via sociale media en andere internet sites bijvoorbeeld via Facebook of Marktplaats is niet toegestaan.

Kinderen

Ja, er is een speciaal kinder yogaprogramma voor kinderen vanaf ca. 4 jaar. Dit kan ook een avonturenwandeling onder begeleiding zijn of een andere creatieve activiteit. De ouders hoeven hier niet bij aanwezig te zijn, zodat ze zelf yoga en een workshop kunnen doen. Kinderen van 3 jaar en ouder kunnen ook met ouders meedoen aan knutsel- en/of yogalessen speciaal voor Ouder en kind.

Bij inschrijving geef je als extra optie aan de naam en leeftijd van het kind.

De deelnameprijs voor een kind en tiener is inclusief verblijf in eigen tent, (Kinder) yoga en activiteiten, eten, fruit en onbeperkt Yogi Tea, huurfiets of kinderzitje op de fiets. De deelnameprijs is € 12,- per levensjaar, vanaf 10 tot en met 18 jaar, waarbij het volgende geldt van:
    < 1 jaar         €    0
  1 - 2 jaar         €  75
       3 jaar         € 100
4 - 10 jaar         € 125

Nee, er is wel een kinder (yoga) en activiteitenprogramma, zodat de ouders zelf workshops kunnen doen.

Zijn er vragen of wil je even overleggen, neem dan contact met ons op. Wij horen 't graag!

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2018 | info@yogafestival.info | Contact