Vrijwilligers

Dit unieke festival: creëren we samen!


Het jaarlijkse Yoga Festival op Terschelling is mogelijk door een team van enthousiaste vrijwilligers, die met veel inspiratie samen werken. Zij vormen het hart van het festival. Met elkaar creëren we dit internationale yoga festival. Veel vrijwilligers komen jaarlijks graag weer terug. Wil je meedoen als vrijwilliger aan het Yoga Festival 2018?


Wat kan je als vrijwilliger verwachten


Je helpt 5 à 6 uur per dag mee met bijvoorbeeld het bereiden van eten, het ontvangen & informeren van deelnemers, op- en afbouw van het festivalterrein. Dit geeft veel energie, flow, inspiratie en verbinding!


Het vrijwilligersteam is actief van dinsdagmiddag 26 juni tot en met maandagmiddag 2 juli 2018. Als vrijwilliger betaal je € 50,-. Hiermee heb je toegang tot workshops, het festival menu, onbeperkt Yogi Tea, verblijf (in eigen tent) en een huurfiets.


Meedoen als vrijwilliger


Meld je dan aan via het vrijwilligers aanvraagformulier. Zijn er vragen of wil je even overleggen? Lees eerst de vrijwilligersinformatie of stuur een mail naar: team@yogafestival.info.


Heb je professionele ervaring op het gebied van yoga fotografie en (geluids)techniek laat het ons weten!


Voor de vrijwilligers die meedoen wordt er jaarlijks een Yoga Festival Teamdag georganiseerd. Een dag voor kennismaking, inspiratie en team informatie. De datum hiervan wordt nog bekend gemaakt.


 

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2018 | info@yogafestival.info | Contact